Grosjean va fi mai puternic in urma suspendarii, crede Boullier

Grosjean va fi mai puternic in urma suspendarii, crede Boullier
   In urma accidentului dramatic declansat imediat dupa startul cursei belgiene de la Spa, Romain Grosjean a primit interdictia de a concura la Monza drept pedeapsa pentru ca a pus vietile altora in pericol prin manevra sa. Cu toate acestea, cei de la Lotus, in speta Eric Boullier, spun ca francezul si-a invatat lectia si va reveni la volanul monopostului sau mai puternic decat era pana acum.

   Am vorbit foarte mult despre acest incident si, cu siguranta, intr-un fel, a fost cel mai bine pentru Romain. Va fi la fel de rapid cand va reveni pe pista, si cred ca va fi mai puternic.

   Cu toate ca pilotul care l-a inlocuit la Monza, Jerome D'Ambrosio, nu a reusit sa obtina nici un punct, Boullier spune ca belgianul a facut treba buna.

   Cred ca a avut o cursa buna. Este putin frustrant pentru el deoarece, cu toate ca rezultatele nu o arata, daca ne uitam peste timpii sai, a avut un weekend bun. A ramas fara KERS destul de timpuriu in cursa, lucru ce l-a costat foarte mult timp. In ceea ce priveste timpii pe tur, erau la nivelul multora dintre pilotii din fruntea cursei si, avand in vedere ca nu a mai concurat de 10 luni, s-a descurcat impresionant.