Rosberg spera la mai mult de la noua evacuare

Rosberg spera la mai mult de la noua evacuare
   Cursa din Singapore a fost prima la care cei de la Mercedes au adus upgradeurile majore testate la Magny-Cours, si, intr-o oarecare masura, se pare ca acestea au functionat bine, conform spuselor lui Nico Rosberg. Monoposturile argintii au avut o noua evacuare, bazata pe efectul Coanda, care i-a permis lui Rosberg sa termine pe un excelent loc 5, cel mai bun de la Marele Premiu al statului Monaco. Cu toate acestea, germanul spune ca echipa mai are de lucru la aceste upgradeuri pentru a le maximiza performantele.

   Este o dezvoltare foarte complicata cea pe care o facem in ceea ce priveste aerodinamica. Este foarte greu sa canalizezei aerul in directia care trebuie si acum am aflat ca va dura ceva timp pana vom reusi sa optimizam acest lucru.

   Desigur, ne-a folosit deja in acest weekend, dar va dura ceva timp in urmatoarele zile si saptamani pentru a extrage, intr-adevar, maximul de performanta. Asa ca sunt destul de optimist ca putem scoate maximul din aceasta evacuare. Ceilalti sunt deja ceva mai avansati in aceasta privinta, poate ne aropiem si noi putin.

   A fost pentru prima data de foarte mult timp cand toate au mers mbine pentru mine. A fost extraordinar. De aceea sunt destul de multumit cu locul 5. Inseamna multe puncte. Mai bine de atat nu puteam face in acest weekend, ceea ce este bine, si acum mergem la Suzuka, unde speram sa profitam de acest rezultat bun.

N.A. Pana ajung cei de la Mercedes sa progreseze, ceilalti vor avansa si ei si mai mult, asa ca e greu de crezut ca vor recupera timpul pierdut atat de repede. Nu mai vorbim ca exista riscul, foarte mare de altfel, sa se incheie sezonul pana vor intelege ei evacuarea asta noua si sofisticata!