Whitmarsh este optimist si spune ca Hamilton mai are sanse la titlu

Whitmarsh este optimist si spune ca Hamilton mai are sanse la titlu
   Daca Ferrari mizeaza pe fiabilitatea monopostului F2012, cei de la McLaren sunt ingrijorati de lipsa de fiabilitate a monopostului MP4-12C, dupa ultimul abandon inregistrat de catre Lewis Hamilton in cursa din Singapore, intr-un moment in care conducea cursa si se parea ca va castiga la pas. Mai mult, acest abandon, al treilea din ultimele 5 curse, l-a cam scos pe britanic din cursa pentru titlul mondial, diferenta fata de Fernando Alonso fiind de 52 de puncte.

   In aceste conditii, faptul ca McLaren a demonstrat un ritm foarte bun in ultimele curse, castigand de 3 ori la rand, nu prea mai conteaza, iar scopul declarat al echipei este acela sa ii puna la dispozitie lui Hamilton un monopost cu care sa poata castiga, dupa cum subliniaza Martin Whitmarsh.

   Avem un monopost destul de rapid, dar as prefera sa nu mai avem abandonuri pentru restul sezonului. Ar fi o modalitate buna prin care sa atacam cursele ramase. Trebuie sa ne asiguram ca il vom duce pe Lewis la linia de finis de inca sase ori in acest sezon fara nici un fel de probleme, si, daca vom reusi sa facem acest lucru, coroborat cu viteza actuala a monopostului, atunci se poate lua titlul.

   Lewis a foarte foarte puternic in urma acestui abandon, si a spirjinit si echipa. Evident, suntem dezamagiti, dar este pe un loc destul de bun. Mai avem sase curse din acest campionat ramase si mai sunt 150 de puncte in joc disponibile pentru el, asa ca, daca ii putem castiga 150 de puncte, atunci va deveni o amenintare in lupta pentru titlul mondial. 

   Trebuie sa privim inainte. Suntem dezamagiti de rezultatul de aici, dar nu renuntam, si nici el. Vom continua sa luptam.