Domenicali nu se lasa induplecat de prestatia lui Massa din Italia

Domenicali nu se lasa induplecat de prestatia lui Massa din Italia   Viitorul brazilianului Felipe Massa la Ferrari este inca incert,  contractul acestuia expirand la finele acestui sezon, motiv pentru acesta sa traga tare si sa obtina rezultate cat mai bune pentru a spera la o prelungire a contractului cu Scuderia. De altfel, Stefano Domenicali a si spus ca Massa trebuie sa inceapa sa produca rezultate pentru a spera la un nou contract cu italienii. Lucru pe care brazilianul l-a facut cu varf si indesat in Italia, chiar la Ferrari acasa: s-a calificat pe un excelent loc 3, mult mai bine chiar decat Alonso, si a terminat pe locul 4 cursa, dupa ce, in timpul cursei, Alonso l-a depasit destul de usor pentru a urca pe podium.

   Acum este momentul sa pregatesc terenul pentru anul viitor si asta este ceea ce incerc sa fac. Rezultatul de la Monza este unul foarte bun pentru viitorul meu. 

   De-a lungul acestui sezon, au existat mai multe speculatii cum ca Sergio Perez ar urma sa-i ia locul lui Massa la Ferrari, mexicanul fiind si pilot al academiei Ferrari. Duminica, Perez l-a depasit, printre altii, pe Felipe Massa in drumul sau spre un fabulos loc 2. Massa spune insa ca acest lucru nu are importanta pentru viitorul sau.

   Nu, nu vad lucrurile asa. A fost doar o lupta normala pentru pozitii. Cred ca a facut o cursa buna si degradarea pneurilor sale a fost uimitoare. Daca pleca dintr-o pozitie mai buna ar fi putut castiga cursa.

Domenicali nu se lasa induplecat de prestatia lui Massa din Italia   Cu toate acestea, Stefano Domenicali spune ca, in ciuda prestatiei foarte bune a lui Felipe Massa din Italia, exact astfel de curse asteapta din partea brazilianului, insa nu se grabeste totusi sa ia o decizie.

   Suntem foarte mandri de cursa pe care Felipe a facut-o precum si de prestatia sa din calificari. Este un pilot foarte bun si stiti deja ca eu il sprijin. Asadar, in acest weekend s-a comportat exact cum doream, si asta nu grabeste alegerea pilotului pentru sezonul urmator. Ne sfatuim si, desigur, va vom tine la curent.