Horner ataca Renault pentru perormantele slabe de la Monza

Horner ataca Renault pentru perormantele slabe de la Monza
   Marele Premiu al Italiei de la Monza nu a fost tocmai pe placul lui Sebastian Vettel care, in urma unui duel cu Fernando Alonso a trebuit sa treaca pe la boxe pentru o penalizare drive through dupa ce l-a fortat pe spaniol sa iasa de pe pista pentru ca, mai apoi, sa fie nevoit sa abandoneze datorita unei probleme a alternatorului motorului Renault. Acest fapt l-a facut pe dublul campion mondial sa cada in clasamentul general pana pe locul 4, in urma lui Hamilton si Raikkonen.

   Din punct de vedere al castigarii campionatului nu s-a schimbat nimic. Nu a fost un rezultat bun pentru noi. Nu am terminat cursa si nu ne ajuta nici daca ceilalti o termina. Trebuie sa imbunatatim monopostul. Aveam viteza necesara, dar ne bateam pentru locurile 4 sau 5, ceva de genul asta.

   Si managerul echipei Christian Horner ramane optimist, in ciuda dublului abandon al pilotilor Red Bull de la Monza.

   Acest abandon face urcusul mai greu, dar ambii piloti sunt inca in lupta pentru titlul mondial. Suntem inca primii in clasamentul constructorilor cu 19 puncte si, cu 7 curse ramase pana la final, trebuie sa ne asiguram ca dam totul. Ar trebui sa fim mai competitivi la Singapore dar, dupa cum am vazut de-a lungul sezonului 2012, nu exista nici o garantie.

   De asemenea, mai voalat, Horner i-a acuzat pe cei de la Renault, sugerand ca performantele mai slabe de la Monza s-ar datora motorului Renault, mult mai putin puternic cel al concurentei directe, Mercedes.
   
   Turul pe care Vettel l-a facut in calificari, a fost maximul pe care l-a putut da. Nu trebuie decat sa te uiti la datele de telemetrie ca sa vezi unde am pierdut timp. Mai este mult de concurat si suntem o echipa puternica. Trebuie sa ne asiguram ca nu repetam greselile pe care le-am facut. Acesta este cel mai important lucru. Daca ai o problema, cel mai important este sa inveti de pe urma acesteia, asa ca o alta asemanatoare este foarte dezamagitoare, a mai spus Horner, facand refrire la problema alternatorului motorului Renault.