Weber: Michael la Sauber? Nu mi-l pot imagina facand asta!

Schumacher nu poate continua la o echipa privata, spune Webber
   Pentru fanii lui Michael Schumacher, si nu numai, numele lui Willi Weber, sau Mr. 20%, este mai mult decat familiar. Fostul manager al septuplului campion mondial, si omul care se ocupa de contractele publicitare ale campionului mondial, spune ca, daca ar fi inca managerul lui Schumi, ar fi facut o excursie la Maranello pentru a purta o discutie cu Luca di Montezemolo. Insa, in urma ultimelor mutari din Marele Circ, Willi Weber il sfatuieste pe Michael Schumacher sa se retraga din Formula 1 definitiv.

   Michael nu mai are de demonstrat nici macar un singur lucru. A fost cel mai bun pilot din lume. Ca manager, as incerca poate sa il duc la Ferrari, dar nu imi pot inchipui ca acest scenariu ar fi real. Cu tot respectul pentru Michael si legenda sa, a venit momentul celor mai tineri.

   Cat priveste zvonurile tot mai intense privind o mutare a lui Schumi la Sauber din sezonul viitor, Weber a fost foarte transant.
   
   Ce inseamna asta? Sa continue la Sauber? La o echipa privata? Nu mi-l pot imagina pe Michael facand asa ceva! Nu am nimic cu Peter Sauber, ceea ce a facut in acest an este mai mult decat ceea ce a facut Mercedes. Dar locul unuia precum Michael este la contructor de talie internationala sau la o echipa de curse celebra. Iar la Sauber nu poate lupta pentru titlu.

   Pe de alta parte insa, managerul actual al lui Schumacher, Sabine Kehm, spune ca Sauber reprezinta o posibilitate demna de luat in calcul.

   Ne vom gandi cu atentie la toate posibilitatile pe care le avem. Nu ne grabim sa luam o decizie. Intre timp insa, nu vom da in vileag nimic si nici nu vom discuta pasii viitori.