Massa si-a intrat in rolul de locotenent

Massa si-a intrat in rolul de locotenent
   Cu toate ca viitorul sau la Ferrari este departe de a fi lamurit, mai nou in hora speculatiilor privitoare la al doilea pilot Ferrari din 2013 intrand si Michael Schumacher, brazilianul Felipe Massa spune ca nu il intereseaza decat rezultatele din cursele ramase de disputat in 2012; el este insa constient ca obtinerea unor rezultate bune in cele 6 curse ramase ii vor creste exponential sansele de a ramane in cadrul echipei de la Maranello. Cel putin teoretic.

   Bineinteles ca viitorul meu este important, dar, in acest moment, rezultatele sunt lucrul cel mai important, ceea ce inseamna ca trebuie sa ma concentrez pe fiecare cursa in parte. Stiu de ce sunt capabil, ce pot oferi echipei si care imi sunt punctele forte. Si echipa ma cunoaste, nu sunt de o zi sau de un an aici. Cel mai intelept plan este sa concurez fara sa-mi fac griji pentru viitor.

   Ar fi fantastic, desigur, sa facem o dubla in Japonia, ar fi foarte bine pentru situatia din ambele clasamente. Chiar daca va fi un weekend greu, mi-ar placea sa ma pot lupta pentru pole si victorie din nou. Monopostul nostru poate fi competitiv la Suzuka, deoarece sunt multe viraje rapide ce se preteaza monopostului F2012, ceea ce se observa din faptul ca am fost competitivi la Silverstone, cele doua circuite avand anumite caracteristici identice in ceea ce priveste nivelul de apasare aerodinamica necesar si modul in care se seteaza monopostul.

   De fapt, sper sa putem fi mai competitivi pe toate circuitele ramase, pentru ca fiecare cursa este foarte importanta de acum, pentru echipa si pentru Fernando si, bineinteles, pentru mine! Stim cu totii ca trebuie sa muncim din greu pentru a fi cat mai competitivi cu putinta pe fiecare circuit.