Schumacher a primit o oferta surpriza

Schumacher a primit o oferta surpriza
   Dupa ce si-a anuntat retragerea din Formula 1 la finele acestui sezon, Michael Schumacher nu duce lipsa de oferte, primind deja una. Astfel, directorul diviziei motorsport Pirelli, Paul Hembery, a declarat ca ar fi nepretuita vasta experienta a septuplului campion mondial in dezvoltarea pneurilor companiei italiene.

   Pirelli este momentan cu ochii pe un potential inlocuitor al spaniolului Jaime Alguersuari, testerul actual al pneurilor Pirelli, deoarece se zvoneste ca acesta ar putea gasi un volan pentru sezonul viitor. Si, cu toate ca relatiile dintre Schumacher si Pirelli nu au fost cele mai bune, germanul criticand in mai multe randuri produsele italienilor, iata ca Hembery apreciaza experienta acestuia.

   Cred ca este cel mai experimentat tester de pneuri din intreaga istorie a Formulei 1. Daca se plictiseste sa stea in Alpii elevtieni, sunt sigur ca ii putem gasi ceva de lucru, cu toate ca nu avem 20 de milioane de lire disponibili pentru el. Asa ca va trebui sa fie o munca facuta de placere in locul uneia remunerate.

   A participat de cateva ori in Superbike cu noi, si, de asemenea, noi participam si in raliuri si curse GT. L-am avut pe Kimi in raliuri si pe Kubica, de asemenea, asa ca poate Michael vrea sa incerce altceva. Suntem deschisi. Daca Michael este interesat, suntem deschisi la oferte.