Alonso nu este descurajat de rezulatetele de vineri

Alonso nu este descurajat de rezulatetele de vineri
   Cu toate ca Ferari nu a avut o zi prea fasta, Fernando Alonso terminand pe locul 5 iar Felipe Massa pe pozitia a 9-a, spaniolul crede ca inca este prea devreme pentru a sti in ce forma va fi Scuderia pentru cursa japoneza. 

   Per ansamblu, sentimentul este unul bun si nu cred ca temperaturile ridicate pot constitui o problema pentru pneuri. Am avut multe curse in conditii de temperaturi ridicate, si chiar recent, avand in vedere ca Singapore a fost acum doua saptamani, si, asa cum am facut si acolo, va trebui sa invatam sa avem grija de pneuri, asa cum este cazul pentru toata lumea.

   Este greu de spus daca vom putea fi la fel de competitivi ca la Silverstone: cursa aceea a fost acum 3 luni si nu stim exact cum au evoluat monoposturile rivalilor nostri comparativ cu progresul inregistrat de noi. Va trebui sa asteptam pana maine, pentru ca, de obicei, sambata se lamuresc lucrurile. In ceea ce priveste micile updateuri pe care le-am adus aici, nu este prea mult de spus si va trebui sa petrecem mai mult timp urmarind comportamentul lor.

   Nici Felipe Massa nu stie exact care este pozitia Scuderiei raportat la celelalte echipe, insa spune ca exista loc de mai bine.

   Este greu de spus exact cum stam: ceea ce este sigur este ca multi dintre rivalii nostri par a fi competitivi, dar, ca de obicei, trebuie sa asteptam pana maine pentru a ne face o imagine de ansamblu asupra situatiei.

   Nu va fi usor sa decidem cea mai buna strategie. As descrie echilibrul monopostului ca fiind mediocru: chiar daca nu ne-am ridicat la nivelul celorlalti, putem face inca foarte multe pentru a imbunatati monopostul si trebuie de asemenea sa tinem cont de faptul ca pista se poate schimba foarte mult de la o zi la alta.