Sauber l-ar inregimenta "imediat" pe Schumi

Sauber l-ar inregimenta "imediat" pe Schumi
    Dupa ce Michael Schumacher s-a vazut lasat pe dinafara, Hamilton fiind preferat de Mercedes pentru urmatoarele 3 sezoane, speculatiile privind viitorul lui Schumi au dus la tot felul de variante. Cert este ca, la aceasta ora, daca se decide sa ramana in Formula 1, campionul mondial german are doua variante: Sauber, unde Perez va pleca la McLaren, si Ferrari, unde Massa nu se stie daca va mai ramane.

   Peter Sauber este un bun prieten al septuplului campion mondial, asa ca nu ar surprinde daca Schumi ar merge la micuta echipa elvetiana. In mod sigur pentru echipa ar fi o lovitura de imagine nemaipomenita venirea celui mai titrat pilot din istorie, mai ales din punct de vedere financiar. 

   Tocmai de aceea, intrebat daca l-ar aduce pe Schumacher la echipa, Peter Sauber a raspuns " Imediat". In asentimentul patronului este si Monisha Kaltenbron, directorul executiv al celor de la Sauber, care a spus ca, daca Schumi ar dori, ar gasi un loc la echipa elvetiana.

   Desigur, este frumos sa ne gandim la o astfel de posibilitate, sa ne gandim daca putem lua un campion mondial disponibil pe piata transferurilor. Michael a pilotat pana acum numai pentru echipe mari, cu care noi nu ne putem compara.