Whitmarsh sustine ca trecerea lui Hamilton la Mercedes e fantezie

Whitmarsh sustine ca trecerea lui Hamilton la Mercedes e fantezie
   Zilele care urmeaza, cei din conducerea McLaren urmeaza sa inceapa negocierile cu reprezentantii lui Lewis Hamilton in vederea prelungirii contractului acestuia, scadent la sfarsitul sezonului 2012. Cu toate ca exista posibilitatea ca britanicul sa nu mai ramana la McLaren, Martin Whtimarsh sustine ca nu s-a gandit inca la un inlocuitor pentru Lewis daca acesta ar pleca.

   Nu m-am gandit la nici un plan B. Ne dorim ca Lewis sa ramana, si vrem sa ramana daca si el vrea sa ramana. Am mai multe prioritati, mai ales ca incercam sa castigam un campionat si asta inseamna ca ne impartim timpul, energia si concentrarea asupra mai multor lucruri.

Una dintre aceste priroitati este sa facem monopostul mai rapid, mai bun; alta e sa rezolvam toate problemele operationale pentru a ne asigura ca nu facem greseli, iar alta e sa rezolv problemele pilotilor. Dar, chiar daca e bine sau nu, nu am petrecut prea mult timp asupra celei din urma. 

   Whitmarsh spune ca nu este surprins ca firma de impresariat a lui Lewis Hamilton a luat legatura cu alte echipe rivale, ba din contra, ar fi fost surprins sa nu existe discutii cu alte echipe.

   Este un paddock destul de mic si cei de la XIX Entertainment (firma care se ocupa de Hamilton) trebuie sa fie vazuti facandu-si treaba si depunand toate diligentele necesare, dupa cum va puteti inchipui. De fapt, am cunostinta despre unele lucruri care s-au intamplat. 

   Intrebat daca a fost o revelatie faptul ca Eddie Jordan a spus ca Hamilton s-a inteles cu Mercedes, Whitmarsh a spus: 

   Nu cred ca fost o revelatie, cred ca fost fantezie.