Niki Lauda: Perez a condus ca un zeu!

Niki Lauda: Perez a condus ca un zeu!
   Fara indoiala, unul dintre cei mai in forma si laudati, pe buna dreptate, piloti din acest sezon este mexicanul Sergio Perez. Membru al Academiei Ferrari, acesta piloteaza insa pentru echipa elevetiana Sauber, echipa client pentru cei de la Ferrari, care le furnizeaza motoarele.
 
   Si, in ciuda opiniei conducatorilor Scuderiei cum ca Perez ar fi lipsit de experienta pentru a pilota un monopost Ferrari, iata ca mexicanul isi face treaba cu constiinciozitate. In ultimul Mare Premiu disputat, cel din Italia de la Monza, acesta a terminat pe un fenomenal loc 2 la capatul unei curse fara greseala, dupa ce i-a depasit in drumul sau inclusiv pe cei doi piloti Ferrari. A fost al treilea podium al sezonului pentru tanarul pilot in varsta de 22 de ani, fapt ce l-a facut sa fie remarcat de catre fostul mare campion mondial Niki Lauda.
 
  
In Italia, Perez a condus ca un zeu, si spun asta in adevaratul sens al cuvantului. Fara pic de stres si fara nici o eroare. Nici un pilot nu m-a impresionat mai mult in acest sezon pe parcursul unei curse.

 
   Aflat momentan in mijlocul speculatiilor tocmai datorita parcursului sau excelent si faptului ca este membru al Academiei Ferrari, Lauda crede ca Perez poate ajunge departe, fara a fi insa neaparat la Ferrari.
 
  
Perez are, in mod cert, potential pentru a realiza lucruri mari, dar asta nu inseamna neaparat ca va merge la Ferrari.