Va fi un final de sezon interesant, spune Boullier

Va fi un final de sezon interesant, spune Boullier
   In ciuda rezultatului relativ modest inregistrat la Monza, Kimi Raikkonen a urcat pe locul 3 in clasamentul general al pilotilor, profitand de faptul ca ambii pilotii Red Bull au abandonat iar liderul clasamentului general, Fernando Alonso, a terminat doar pe locul 3. Eric Boullier spune ca se astepta la o prestatie mai modesta din partea echipei sale in Italia, dat fiind faptul ca monopostul Lotus nu se muleaza foarte bine pe configuratia foarte rapida a circuitului italian.

   Stiam ca ne vom chinui putin la Monza si exact asta s-a intamplat. Dar castigarea campionatului ramane in continuare posibila, desigur, mai ales ca urmatoarele curse se vor potrivi mult mai bine monopostului nostru.

   Avem cateva imbunatatiri deja pentru Singapore, si credem ca, datorita nivelului mare de apasare aerodinamica necesara, cat si configuratiei acestuia, ar trebui sa ni se potriveasca ceva mai bine, deoarece la Monaco si Budapesta am fost rapizi.

   Si circuitul din Japonia ar trebui sa fie pe placul nostru de asemenea, mai ales daca vom putea aduce componenta noastra (N.A. este vorba despre noul sistem dublu DRS). Cred ca va fi un final de sezon interesant.