Sauber increzatori intr-un rezultat bun in cursa din Singapore

Sauber increzatori intr-un rezultat bun in cursa din Singapore
   Dupa rezultatul excelent pe care Sergio Perez l-a obtinut in Italia, la capatul unei curse spectaculoase in urma careia mexicanul a reusit sa-i depaseasca pe ambii piloti Ferrari pentru a urca pe locul secund, echipa elevtiana priveste cu optimism spre urmatoarea cursa din Singapore, programata weekendul urmator.

   Astfel, cu toate ca istoria nu-i avantajeaza, cea mai buna pozitie obtinuta vreodata de Sauber in Singapore fiind un loc 10, japonezul Kobayashi este convins ca, impreuna cu coechipierul sau, poate obtine rezultate foarte bune pe circuitul Marina Bay.

    Dupa rezultatul nostru foarte bun de la Monza toti cei din echipa sunt foarte motivati. Cursa din Singapore este un eveniment cu adevarat special. Fiind o cursa ce se desfasoara noaptea, este un adevarat eveniment monden. Personal, imi place acest loc. De asemenea, nu este foarte departe de tara mea natala asa ca mereu sunt o multime de fani japonezi prezenti.

    Circuitul este foarte exigent cu pilotii, avand o multime de viraje, in special lente. In trecut, astfel de circuite nu se potriveau monopostului nostru, dar cu monopostul C31 de anul acesta, lucrurile s-au schimbat. Nu vad nici un motiv pentru care sa nu fim compettitivi.   

   Si Sergio Perez spune ca circuitul Marina Bay din Singapore este pe placul sau, avand totodata incredere ca monopostul se va comporta foarte bine.

   In general imi plac circuitele stradale, iar cel din Singapore este destul de solicitant din punct de vedere fizic, dar ma simt pregatit pentru asta. De asemenea, din perspectiva monopostului nostru, ar trebui sa fie un circuit OK pe care sa alergam. Astept cu nerabdare evenimentul si vreau sa obtin un alt rezultat bun pentru echipa in aceasta cursa de prestigiu.