Michael este inca la un nivel foarte bun, spune Rosberg

Michael este inca la un nivel foarte bun, spune Rosberg
   Nu doar Lewis Hamilton si Felipe Massa fac subiectul zvonurilor de senzatie in aceste saptamani, ci si veteranul Michael Schumacher se afla, de asemenea, in mijlocul unor speculatii privind viitorul sau in Formula 1, avand in vedere ca germanului in varsta de 43 de ani ii expira contractul la finele acestui sezon. De altfel, unul dintre zvonurile din ultimele zile il dadeau pe acesta plecat, iar pe Lewis Hamilton in locul sau la Mercedes.

   Coechipierul lui Schumacher din ultimii trei ani, mult mai tanarul Nico Rosberg, spune ca el va ramane in mod sigur la echipa sagetilor argintii si ca si-ar dori sa-l aiba in continuare drept coechipier pe Schumacher.

   Cred ca ar fi drept ca Michael sa ramana la echipa. Ne intelegem foarte bine, concurenta este un lucru bun. Michael este inca la un nivel foarte, foarte bun pe pista. Este o adevarata provocare sa concurezi impotriva sa. Impreuna, ducem echipa tot mai sus si, de obicei, avem aceleasi pareri.

   Michael este o parte importanta a intregului carusel privind viitorul unor piloti. Nimic nu se va intampla pana cand pozitiile importante nu vor fi clarificate si pana cand unul dintre Schumacher, Hamilton sau Massa nu vor spune clar ca raman la echipele lor.

   Cat priveste viitorul sau, Rosberg spune ca acesta este alaturi de Mercedes si ca nu l-ar deranja daca ar deveni coechipier cu Lewis Hamilton.

   Cu siguranta voi ramane alaturi de "sagetile argintii". De abia astept sezonul urmator si cat mai multe victorii!