Vettel ar putea miza pe o singura oprire la boxe in cursa de la Monza


   Red Bull Racing nu s-a putut apropia de McLaren si Ferrari in cursul antrenamentelor de vineri de la Monza. Cu toate ca nu au raportat nici o problema, cei doi piloti Red Bull nu au reusit sa tina pasul cu echipele fruntase, Vettel terminand chiar pe locul 13, la mai mult de 1 secunda in spatele lui Hamilton, dupa ce, in mai multe randuri, a blocat ale rotile si a taiat sicanele circuitului italian.

Vettel ar putea miza pe o singura oprire la boxe in cursa de la Monza   Cred ca, per ansamblu, nu suntem atat de rapizi pe cat ne-am dori sa fim, asa ca cred ca mai avem de munca. Nu stiu ce a facut Mark Webber, nu stiu ce au facut ceilalti, dar probabil ca in ritm de cursa suntem mai competitivi. Insa, in mod sigur, azi nu a fost o zi buna in ceea ce priveste viteza pura. Cred ca s-a vazut clar ca nu am fost destul de rapizi, asa ca avem multe de facut. Deocamdata am respectat programul stabilit fara nici o problema.

   Mai avem mult de lucru, dar cred ca pneurile vor rezista in cazul unei singure opriri la boxe in timpul cursei. In general, lucrurile au fost foarte stranse in fruntea clasamentului. Suntem putin mai spate, trebuie sa avansam maine, apoi vom mai vedea.

   Nici coechipierul lui Sebastian Vettel, australianul Mark Webber nu a fost mult mai rapid, terminand pe locul 11, la putin peste 0,8 secunde in spatele liderului.

Vettel ar putea miza pe o singura oprire la boxe in cursa de la Monza   Muncim din greu, dar inca nu suntem acolo. Trebuie sa fim putin mai competitivi cand avem rezervorul plin in stinturile lungi, dar avem putin de lucru si in ceea ce priveste viteza cu masina mai usoara. In mod normal, nu suntem campionii mondiali ai zilelor de vineri, asa ca vom lucra putin mai mult maine.

   Dupa cum spuneam, in mod normal facem un pas important vinerea. Cu benzina multa in monopost, stam destul de bine, pe stinturile scurte trebuie sa facem mai muncim un pic insa.