Schumacher e multumit dupa ziua de vineri

Schumacher e multumit dupa ziua de vineri
   Cu toate ca ambele circuite sunt de viteza, Michael Schumacher crede ca la Monza Mercedes se prezinta mult mai bine decat la cursa anterioara. Asta in ciuda faptului ca, dupa ce a terminat prima sesiune de antrenamente a zilei pe primul loc, in cea de-a doua nu a mai avut nici o sansa de a repeta performanta deoarece DRS-ul sau a cedat, fortandu-l astfel sa termine pe locul 10, la 0.8 secunde in spatele lui Hamilton.

   Sunt destul de multumit in urma sesiunilor de antrenamente de azi, am reusit sa realizam foarte multe in ceea ce priveste stinturile lungi, principalul nostru obiectiv al zilei. Avem un pachet aerodinamic diferit pentru Monza care pare sa functioneze bine, deci se pare ca va fi mai bine decat in ultimele curse.

   De-a lungul celor doua sesiuni, am progresat, asa ca sunt curios sa vad datele pe care le-am colectat si sa-mi fac o imagine de ansamblu. Este frumos sa ma intorc la Monza deoarece sunt inca primit cu mare caldura de tifosi. Dupa cum spuneam mai devreme, as avrea sa le multumesc pentru asta si sper sa le putem oferi un spectacol foarte bun maine si in timpul cursei de duminica.