McLaren mai are de lucrat la stinturile lungi, spune Hamilton

McLaren mai are de lucrat la stinturile lungi, spune Hamilton   Dupa ce in cursa din Belgia a trebuit sa abandoneze, Lewis Hamilton a inceput ziua de vineri a weekendului de la Monza in forta, terminand cu cel mai bun rezultat al zilei. Mai mult, pe locul secund s-a situat coechipierul sau Jenson Button, la o diferenta de numai 0.038 secunde. Cu toate acestea, britanicul nu se culca pe o ureche, si asta deoarece concurenta este foarte aproape.

   Este de ajuns sa mentionam ca diferenta dintre Hamilton si Alonso, ocupantul locului 3, a fost de numai 0.058 secunde, in timp ce primii 12 piloti au fost despartiti de mai putin de 1 secunda. Cu toate acestea, Hamilton crede ca dupa ce echipa sa va mai lucra la ritmul de cursa, ar putea avea un weekend foarte bun. 

   Avem intr-adevar o msina foarte buna, baietii au facut o treaba foarte buna la fabrica pentru a adapta setupul la pachetul aerodinamic pe care il avem in acest weekend. Desigur, intre noi si cei de la Ferari, Lotus si Mercedes este o diferenta foarte mica, dar stam destul de bine. Mai avem de lucrat pentru a imbunatati si a mai gasi ceva timp pe tur, mai ales in stinturile lungi.

   Intrebat daca o victorie la Monza, pe taramul celor de la Ferrari, ar fi deosebita din acest punct de vedere, Hamilton a spus ca prefera sa se concentreze pe obtinerea ei.

   Decat sa va spun ce ar insemna pentru mine, prefer sa ma concentrez  si sa muncesc pentru obtinerea ei. Daca se va intampla sa caswtig, atunci va voi spune ce inseamna. Incerc sa ma concentrez pe acest weekend, nu ma intereseaza speculatiile privind viitorul meu. Toata lumea ma intreaba despre viitor; incerc sa raman concentrat pe munca pe care o am de facut. Este cel mai important lucru acum.