Horner: Trebuie sa continuam sa-i luam puncte lui Fernando


Horner: Trebuie sa continuam sa-i luam puncte lui Fernando
   In urma rezultatelor inregistrate in nocturna din Singapore, putem considera ca titlul mondial al pilotilor a rams o afacere intre doar doi piloti: Fernando Alonso, liderul clasamentului general, si castigatorul de duminica, germanul Sebastian Vettel, aflat pe locul 2, la 29 de puncte distanta. Pentru ceilalalti piloti va fi foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa mai poata conta in lupta pentru titlul suprem, avand in vedere diferentele uriase care s-au cascat in ierarhie.

   Cu toate acestea, directorul principal al echipei Red Bull Racing, Christian Horner, spune ca nu  exclude din lupta nici unul dintre cei patru piloti aflati in urma primilor doi, in opinia sa acestia pastrand sanse la titlu.

   Campionatul este larg deschis. Este iritant faptul ca Fernando tot continua sa apara pe podium la sfarsitul curselor. Trebuie sa-l includem in lupta si pe Mark Webber, trebuie sa-l includem si pe Jenson Button, chiar si Kimi este destul de aproape. Mai sunt sase curse ramase , 150 de puncte in joc, mai avem pentru ce sa luptam.

   Sebastian era la 25 de puncte in urma, cu doua curse ramase de disputat, in sezonul 2010, ceea ce demonstreaza ca orice este posibil pentru toti pilotii. Trebuie sa continuam sa-i luam puncte lui Fernando, ceea ce inseamna, in mod ideal, sa punem cateva monoposturi intre noi si el.