McLaren pluseaza cu 2 milioane la contractul lui Hamilton

McLaren pluseaza cu 2 milioane la contractul lui Hamilton   Despre viitorul lui Lewis Hamilton s-a discutat si se va mai discuta inca foarte mult timp, chiar si dupa ce acesta va anunta decizia pe care o va lua. Speculatii au existat foarte multe, iar ultimele dintre ele spun ca britanicul ar urma sa semneze cu Mercedes, aceasta echipa oferindu-i 20 de milioane de lire sterline pe an salariu, in conditiile in care Hamilton are 15 milioane actualmente la McLaren.
   Se pare insa ca oferta echipei Mercedes nu ar fi, totusi, atat de substantiala pe cat se credea, nefiind vorba nicidecum de 20 de milioane de lire, ci de o suma ceva mai mica. Probabil de aceea, si in lumina ultimelor evenimente, si anume forma si weekendul foarte bun al lui Lewis, care a abandonat in momentul in care conducea cursa, plecat din pole position, din cauza unei defectiuni a cutiei de viteze, se pare ca McLaren a plusat cu inca 2 milioane de lire peste cele 10 aflate deja pe masa, tocmai pentru a fi cat mai aproape de oferta nemtilor. Cele 2 milioane suplimentare ar intra in contul lui Hamilton din drepturi de imagine.

   Detinatorul drepturilor comerciale din Formula 1, Bernie Ecclestone, a declarat ca, in opinia sa, nici Hamilton nu stie ce sa faca la aceasta ora, si ca, daca acum ceva timp era oarecum hotarat sa plece de la McLaren, dupa ultimele trei curse, in care a mers foarte bine, e posibil ca Lewis sa se fi razgandit.