Hamilton neaga orice speculatie si vrea titlul cu McLaren

Hamilton neaga orice speculatie si vrea titlul cu McLaren
   Speculatiile pe marginea viitorului lui Lewis Hamilton par sa nu mai aibe sfarsit. In timp ce reprezentantii britanicului de 27 de ani negociaza cu McLaren, ultimele zvonuri pe seama viitorului lui Hamilton il dau pe acesta la echipa de uzina Mercedes, incepand cu sezonul 2013, in locul lui Michael Schumacher. Locul lui Lewis in cadrul McLaren Mercedes urmeaza a fi luat, tot potrivit ultimelor zvonuri in domeniu, de catre Sergio Prez, autor al unor evolutii foarte bune in acest sezon.

   In ciuda tuturor acestor zvonuri, Hamilton spune ca nu se lasa distras de la telul sau, castigarea campionatului mondial cu actuala sa echipa.

   Nu am un termen limita pana la care sa semnez un contract. Toata concentrarea mea este axata pe castigarea acestui campionat mondial. Desigur, trebuie sa rezolv si situatia contractuala, insa am reprezentanti care se ocupa intre timp de aceste negocieri contractuale. Exista multe speculatii, exista multe povesti care insa nu sunt adevarate. Cred ca toata lumea este suficient de inteleapta pentru a intelege ca se scriu anumite lucruri, dar ca nu este neaparat adevarat ceea ce scrie.

   Cred ca lucrul cel mai important este faptul ca sunt concentrat la maxim pentru a castiga cu aceasta echipa si pentru a o duce mai sus. Sunt la McLaren de cand aveam 13 ani si am muncit atat de mult incepand din 2009 pentru a incerca sa castigam campionatul mondial si speram ca,in sfarsit, sa fim in situatia in care sa putem sa o facem. Asa ca este foarte important sa nu fiu distras de toate prostiile care se speculeaza.

   Suntem intr-o situatie foarte, foarte buna, devenim din ce in ce mai puternici si o sa fim mai puternici pe parcursul curselor ramase.