Fara ordine de echipa la McLaren

Fara ordine de echipa la McLaren
   Ultimele trei curse din calendarul Formulei 1 nu au vazut terminand decat cate unul dintre cele doua monoposturi McLaren, ultima data cand atat Lewis Hamilton, cat si Jenson Button au terminat ambii o cursa fiind in Ungaria, la sfarsitul lunii iulie. Nu mai departe de weekendul trecut Hamilton a trebuit sa abandoneze in timp ce se afla la carma cursei, facandu-i calea mai neteda spre victorie rivalului sau Sebastian Vettel.

   Din cauza acestor abandonuri acumulate, cei doi piloti McLaren au cazut destul de mult in clasament, teoretic fiind aproape imposibil sa mai poata cuceri titlul: Hamilton este pe locul 4, la o distanta de 52 de puncte in urma liderului Fernando Alonso, in timp ce Jenson Button este de abia pe locul 6, la 75 de puncte.

   Directorul principal al echipei britanice, Martin Whitmarsh, spune ca se asteapta la performante bune din partea monopostului pe urmatoarele circuite.

   Mai avem sase curse ramase si stim ca avem un monopost rapid si o echipa puternica. Vom continua lupta. Suzuka este un circuit foarte diferit de Singapore, este unul pe care speram sa fim puternici, asa ca vom continua sa fortam si vom vedea ce putem face.

   In ciuda clasarilor slabe din clasamentul general al celor doi piloti McLaren, Whitmarsh spune ca nu este cazul sa intervina ordinele de echipa.

   Nu cred ca Button trebuie sa-l sprijine pe Hamilton. Cred ca, in acest moment, cel mai bun lucru pe care-l putem face este sa dezvoltam si sa avem in continuare un monopost rapid, sa ramanem calmi, concentrati, sa continuam sa fortam si ambii piloti vor pilota la maxim in cursa de la Suzuka.