Domenicali crede ca Ferrari poate cuceri titlul

Domenicali crede in cucerirea titlului
   In urma carambolului provocat de Romain Grosjean in primul viraj al Marelui Premiu al Belgiei, Fernandoi Alonso a fost unul dintre pilotii pretendenti la titlu care a fost eliminat inca din startul cursei. Astfel, avansul sau de 42 de puncte s-a micsorat considerabil la finalul etapei, ajungand in acest moment la numai 24 de puncte, ceea ce inseamna mai putin de o victorie.

   Cu toate acestea, cei de la Ferrari considera ca inca au lucrurile sub control, cu toate ca monopostul lor nu este nici pe departe cel mai rapid de pe grila. Stefano Domenicali crede ca, datorita atitudinii sale, echipa poate spera la castigarea titlului mondial la sfarsitul sezonului.

   Am plecat din Belgia constienti ca titlul mondial este inca in puterile noastre. Este in mainile tuturor oamenilor de la Maranello, care trebuie sa imbunatateasca monopostul nostru, deoarece nu este inca la nivelul la care ar trebui sa fie. Concurenta este foarte mare si Fernando Alonso inca este in fruntea clasamentului si acesta este fundamentul pe care ne bazam.

   Este un sentiment special pentru noi sa concuram acasa, dar, in realitate, punctele puse in joc sunt aceleasi ca si in celelalte 19 curse din calendar. Ca sa concluzionam, as vrea sa cred ca putem pleca de la Monza cu niste puncte foarte speciale in ceea ce este o cursa speciala pentru noi. Acesta va fi un weekend foarte solicitant pentru noi din punct de vedere tehnic. Toate echipele, inclusiv noi, vor rula cu monoposturi cu o specificatie unica pentru a face fata necesitatilor  speciale ale acestui circuit cu foarte putina apasare aerodinamica, si stim ca mai multi dintre rivalii nostrii sunt foarte competitivi pe astfel de circuite.