Alonso este 100% refacut si vrea victoria la Monza

Alonso este 100% refacut si vrea victoria la Monza
   Accidentul din Marele Premiu al Belgiei a fost unul foarte violent, asa cum au demonstrat-o si reluarile TV. Cel mai mult a avut de suferit, din fericire nu foarte mult, liderul campionatului mondial Fernando Alonso care, pana la acest abandon, punctase in toate cursele din acest sezon. Din fericire insa, Alonso spune ca este refacut 100% in urma acestui accident si este nerabdator sa concureze la Monza, durerea pe care a resimtit-o dupa Spa disparandu-i complet.

   Da, la doua ore dupa cursa de la Spa aveam inca ceva dureri la spate, dar apoi, luni dimineata m-am trezit absolut foarte bine, simtindu-ma la capacitate maxima. A fost o veste foarte buna, pentru ca nu stii niciodata, in ziua de dupa accident orice se poate intampla. Asa ca a fost bine ca luni a fost o zi complet normala.

   Cred ca o victorie la Monza este foarte speciala, pentru ca orice pilot Ferrari simte simte un suport fantastic din partea tifosilor incepand de azi si pana duminica, ceea ce te faci sa-ti doresti sa le dai ceva inapoi si, cel mai frumos lucru ar fi, evident, o victorie, dar, din din punctul de vedere al campionatului mondial, nu se schimba prea multe.

   Chiar daca nu esti implicat in lupta pentru titlu, o victorie la Monza este oricum speciala, pentru ca sarbatorirea victoriei pe podium, alaturi de toti oamenii care sunt pe linia de start-sosire este frumoasa pentru oricine, nu numai daca esti lupti pentru titlu. Asa ca vom incerca sa facem o cursa buna si sa vedem cate puncte putem lua si stim clar care este prioritatea noastra in acest weekend.