Valtteri Bottas spera intr-o cariera la Williams

Valtteri Bottas spera intr-o cariera la Williams   Unul dintre putinii piloti de rezerva care au beneficiat de timp destul de consistent petrecut pe pista in antrenamentele din zilele de vineri este finlandezul Valtteri Bottas de la Williams. Si, in cinci astfel de sesiuni a fost mai rapid chiar decat castigatorul Marelui Premiu din Spania, Pastor Maldonado. Desigur, trebuie tinut cont ca au fost doar antrenamente, dar totusi... Per ansamblu, in intregul sezon 2012 de Formula 1, Bottas are planificat sa ia startul in nu mai putin de 15 sesiuni de antrenamente libere. 

   De asemenea, finlandezul este sustinut si de catre noul director executiv al echipei Williams, Toto Wolff. Nu este de mirare deci ca, in astfel de circumstante, el este creditat cu sanse mari de a ocupa un loc de titular la echipa britanica in sezonul urmator. In locul cui insa, acest lucru ramane un mister deocamdata. Cert este ca Bottas se bucura de timpul petrecut pe pista si de rezultatele pe care le-a avut, sperand sa ramana la Williams pe termen lung, ba chiar si-ar dori o cariera aici.

Este bine pentru mine ca ma pot ridica la nivelul lui Pastor Maldonado si, din cand in cand, sa fiu chiar mai rapid decat el, cu cat conduc mai mult, cu atat invat mai multe. Ma bucur nespus sa pot lucra cu acest colectiv iar Williams are o istorie indelungata in Formula 1. Ma simt ca acasa in aceasta echipa. Ideal pentru mine ar fi sa raman aici si sper sa am o cariera indelungata cu Williams. Bineinteles ca ajuta daca ai un suport financiar si ma straduiesc in acest scop.