Franck Williams crede ca Senna s-a maturizat

Franck williams crede ca Senna s-a maturizat   In ciuda celebrului sau nume, Bruno Senna nu a beneficiat de un sezon tocmai reusit la Williams pana in acest moment. A fost clar depasit de coechipierul sau Pastor Maldonado la toate capitolele. Iata insa ca brazilianul a dat o replica excelenta in cursa din Ungaria, ultima inaintea pauzei competitionale de o luna, atunci cand, plecat de pe un foarte bun loc 9, a terminat chiar si mai bine, pe locul 7. Comportamentul sau foarte bun din weekendul maghiar nu a trecut neobservat in sanul echipei, Franck Williams spunand chiar ca vede acest rezultat ca pe un punct de cotitura in cariera lui Senna.

Da, a fost un fel de maturizare in Formula 1 pentru el. A facut o cursa foarte buna, as spune chiar fara greseala, in marea ei majoritate. Am fost foarte incurajat de evolutia sa. Stiu ca suna magulitor, dar noi ceilalti stam in paddock si privim cursa si avem aceleasi trairi emotionale ca si pilotii, sustinandu-i in timp ce se lupta pe pista.

Cu toate acestea, ai sentimentul acela inauntrul tau, si am simtit din partea lui Bruno ca pune suflet in ceea ce face, si ca avea nevoie doar de un mic impuls mental din partea celor de la boxe. Este foarte inteligent si cred ca se va descurca foarte bine. 

   In ciuda acestor cuvinte de lauda, Franck Williams nu a confirmat ca Senna isi va pastra locul la echipa si in 2013, multe zvonuri din paddock dandu-l titular pentru sezonul urmator pe pilotul de rezerva, finlandezul Valtteri Bottas.

Nu pot face nici o prezicere referitor la momentul in care va fi pilot titular la echipa noastra, trei piloti nu incap in doua monoposturi. Dar este foarte bine vazut in cadrul echipei. Pare a fi de un talent natural si nu este prea vorbaret, asa ca are o sansa destul de buna.