Schumacher si Mercedes nu se grabesc sa anunte prelungirea contractului


schumacher si mercedes nu se grabesc sa anunte prelungirea contractului   Contractul lui Michael Schumacher cu Mercedes AMG expira la sfarsitul acestui an si, in ciuda numeroaselor speculatii, se pare ca septuplul campion mondial este dispus sa-si prelungeasca contractul.

   Cred ca este o decizie foarte importanta din partea tuturor partilor implicate. Nu ne vom grabi sa luam o decizie si, atunci cand va fi momentul, vom anunta ce avem de gand. Nu vreau sa dau curs altor speculatii comentand situatia actuala, a spus Ross Brawn.
   Schumacher a avut un sezon in care, in cateva cazuri a stralucit, cele mai edificatoare fiind pole positionul din Monaco si podiumul obtinut in Valencia, si a adunat 29 de puncte in clasamentul general al pilotilor, fata de cele 77 ale coechipierului sau mai tanar Nico Rosberg, insa, spre deosebire de acesta, Schumi a avut o gramada de ghinioane, sau, mai bine zis, probleme, terminand numai 5 din primele 7 curse ale sezonului, Ross Brawn spunand ca acestea sunt din vina echipei:

   Putem sa dezbatem la infinit ce inseamna ghinionul. Michael a fost foarte ghinionist cu problemele pe care le-a avut, dar acestea au fost cauzate din anumite motive, motive care nu au avut de-a face cu Michael. Pur si simplu i s-au intamplat lui, nu stim din ce motiv exact, dar s-au intamplat pe masina lui.
   Asa ca cert este ca ceva nu a functionat cum trebuie, si, cand asa ceva se intampla, este treaba mea si a echipei ca acest lucru sa nu se mai intample din nou. A avut atatea sezoane in care, poate, a avut noroc, insa acest sezon a avut mult ghinion, insa prefer sa nu cred in noroc, nu in sporturile cu motor cel putin.