Buemi ar putea reveni in sezonul 2013

Buemi ar putea reveni in sezonul 2013   La sfarsitul sezonului 2011, cei de la Toro Rosso socau pe toata lumea atunci cand i-au concediat pe ambii piloti titulari, atat elvetianul Sebastian Buemi, cat si ibericul Jaime Alguersuari fiind nevoiti sa-si caute echipe. Daca Alguersuari nu a putut prinde nici un post la o alta echipa si a acceptat, in final, un post de comentator pentru postul de radio BBC, Buemi a avut mai mult noroc, fiindu-i acordat postul de pilot de rezerva si de teste al celor de la Red Bull. Iata ca, dupa nici un an, Buemi spune ca ar avea cateva variante pentru a reveni la volanul unui monopost in Marele Circ, incepand chiar de anul viitor.

 
Sa fiu al treilea pilot pentru Red Bull este bine, avand in vedere ca aceasta este cea mai buna echipa din Formula 1 si sunt cu un picior in prag, ceea ce este foarte important. In ceea ce priveste variantele pe care le am, nu pot spune nimic pana nu se va usca cerneala pe contract. Tot ce pot spune e ca viitorul arata bine in acest moment.
   Cu toate acestea, elvetianul nu este dispus sa mearga la o echipa din coada clasamentului doar de dragul unui post de pilot titular la HRT sau Marussia:
  
Nu, nu as da postul de pilot de rezerva la Red Bull pe unul de pilot titular la HRT sau Marussia. Desigur ca vreau sa concurez din nou, dar aceste chipe sunt prea mult in urma celorlalte. Nu poti avea o cursa normala daca, dupa numai 15 ture, esti prins cu un tur de catre pilotii fruntasi si incerci sa nu le stai in cale.