Boullier nu este surprins de forma lui Raikkonen


  Fara indoiala ca, in urma rezultatelor din ultimele curse, nu gresim daca spunem ca echipa momentului este Lotus. Asta si datorita revenirii in forta in formula 1 a finlandezului Kimi Raikkonen, autor al unor curse foarte bune care l-au propulsat pe locul 5 in clasamentul general. Ce-i drept, distanta intre Alonso si Kimi este destul de mare, 48 de puncte, dar, la fel de adevarat este ca mai sunt nu mai putin de 9 curse de disputat, adica mai mult decat suficient timp pentru finlandez sa spere intr-o eventuala recuperare.

   Performantele foarte bune ale lui Raikkonen au fost subliniate si recunoscute si de catre Eric Boullier, care spune chiar ca nu il surprind aceste rezultate.

boullier nu este surprins de forma lui raikkonen   Este surprinzator? Da si nu. Exista intotdeauna indoieli referitoare la pilotii care revin dupa doi ani de pauza, deoarece si-au pierdut conditia fizica si obisnuinta de a fi pe pista la fiecare doua saptamani. Intr-adevar, i-a luat ceva timp, dar acum a ajuns la capacitate maxima. Nu stiu daca va reusi sa se bata pentru castigarea campionatului, daca reusim in fiecare cursa sa termin pe locurile 2 si 3, atunci se poate. Nu vreau sa visam la mai mult decat putem sa obtinem.

   Suntem intr-o forma foarte buna, dar nu trebuie sa ne culcam pe o ureche, trebuie sa continuam dezvoltarea monopostului, conform programului bine pus la punct pe care il avem. Dupa aceasta vacanta, vom forta si vom aduce cateva dezvoltari importante monopostului, pentru a putea sa avem rezultate bune in continuare in calificari care sa ne puna intr-o pozitie avantajoasa in cursa.