Red Bull si McLaren egale in opinia lui Webber

Red Bull si McLaren egale in opinia lui Webber
   Mark Webber a fost cel mai rapid in Japonia dupa prima zi, timpul sau de 1.32.943 devansandu-l pe cel al lui Hamilton cu 0.214 secunde, in timp ce colegul sau Sebastian Vettel a terminat si el al treilea, facand astfel din Red Bull, cel putin deocamdata, echipa de batut la Suzuka.

   Cu toate acestea, australianul nu se culca pe o ureche si spune ca monoposturile celor doua echipe rivale, Red Bull Racing si McLaren Mercedes, sunt egale ca performante pe circuitul japonez.

   Lewis stie ca micile trucuri, in ceea ce priveste jocurile psihologice, nu ne vor afecta. McLaren are un monopost puternic, ca si noi, dar ma indoiesc ca cineva va domina...cu siguranta nu noi. Avem destule date de parcurs in aceasta seara, astazi a decurs totul bine pentru noi si am completat toate programele pe care ni le-am dorit.

   Este un circuit provocator in ceea ce priveste echilibrul monopostului, dar acesta a rulat bine si am testat ambele tipuri de gume. Exista loc de imbunatatiri, mai ales in ceea ce priveste echilibrul, asa ca avem treaba.