Ross Brawn: A fost o placere sa lucrez cu Michael!

Ross Brawn: A fost o placere sa lucrez cu Michael!
    In anul 2006, a fost oarecum fortat sa se retraga de catre Ferrari. A revenit atunci cand nimeni nu se mai astepta in 2010, alaturi de echipa care il propulsase in lumea sporturilor cu motor, Mercedes. dupa trei ani alaturi de germani, istoria pare ca se repeta: Michael Schumacher este din nou, oarecum fortat sa se retraga. Intrebarea este se va mai retrage germanul de aceasta data?

   Am avut 3 ani frumosi la echipa care, din pacate, nu au fost atat de buni pe cat speram, din punct de vedere sportiv. Ii doresc numai bine lui Lewis iar echipei sa obtina succesul pentru care am muncit atat de mult sa-l facem posibil. As vrea sa multumesc echipei pentru incredere si tuturor baietilor pentru sprijinul lor neconditionat. Ma voi concentra acum pe cursele viitoare.
Ross Brawn: A fost o placere sa lucrez cu Michael!
   Ross Brawn, alaturi de care Schumacher a castigat toate cele 7 titluri mondiale ale sale i-a multumit si el septuplului campion mondial pentru munca depusa la monoposturile Mercedes.

   In numele Mercedes, as vrea, mai intai de toate, sa-i multumesc lui Michael Schumacher pentru contributia importanta pe care a avut-o la cresterea echipei in ultimele 3 sezoane. Energia si devotamentul sau nu au scazut niciodata, chiar si atunci cand rezultatele nu au corespuns asteptarilor noastre, si suntem determinati sa terminam acest sezon intr-un mod ascendent. Ca intotdeauna, a fost o placere sa lucrez cu Michael.

   Ramane de vazut ce va face Schumacher, daca se va retrage, din nou, sau va accepta un post la Sauber ori, poate, Ferrari ii va propune un contract in locul lui Massa.