Hamilton: Cred ca pot conduce sagetile argintii catre varful ierarhiei

Hamilton: Cred ca pot conduce sagetile argintii catre varful ierarhiei

   Dupa 13 ani petrecuti alaturi de McLaren, britanicul Lewis Hamilton si-a pus semnatura pe un contract pe 3 sezoane cu echipa Mercedes, incepand de anul viitor, inlocuindu-l astfel pe septuplul campion mondial Michael Schumacher. Cu toate ca a castigat un campionat mondial cu McLaren, in 2007, rezultatele sale ulterioare nu au mai fost la acelasi nivel, motiv pentru care Hamilton cauta un nou inceput alaturi de Mercedes.

   Este timpul pentru mine sa incerc o noua provoccare si sunt foarte entuziasmat sa incep un nou capitol in curse alaturi de echipa Mercedes AMG. Mercedes-Benz are o mostenire foarte mare in motorsport, si, de asemenea, o pasiune pentru victorie pe care o impartasesc si eu. Impreuna, putem creste si face fata acestei noi provocari. Cred ca pot conduce sagetile argintii catre varful ierarhiei si sa realizez ambitiile noastre comune, de a castiga titlurile mondiale.

   Si Ross Brawn s-a aratat incantat de noua componenta a echipei din sezonul urmator, germanul Nico Rosberg urmand sa fie coechipierul lui Hamilton.

Hamilton: Cred ca pot conduce sagetile argintii catre varful ierarhiei   Sosirea unui pilot de calibrul lui Lewis este o marturie a pozitiei Mercedes-Benz in Formula 1, si sunt mandru ca Lewis impartaseste ambitiile si viziunile noastre in ceea ce priveste succesul sagetilor argintii. Cred ca Nico si Lewis vor reprezenta cea mai dinamica si entuziasmanta combinatie de pe grila anului viitor, si astept sa vedem ce putem realiza impreuna.

   In ultimii trei ani, am pus bazele fundatiilor necesare atacarii in mod constant a campionatului mondial. In spatele scenei, am facut o echipa care este, din punct de vedere tehnic, mai puternica, mai experimentata si mai plina de resurse, datorita partenerilor nostri. Potential exista pentru a putea fi la nivelul oricarei alte echipe de pe grila, ceea ce reprezinta standardul minim pentru o echipa de uzina Mercedes-Benz. Sarcina noastra este sa transpunem acest potential in performanta pe pista in vederea noului sezon si mai departe.