Lotus ramane cu Romain si Kimi in 2013

Lotus ramane cu Romain si Kimi in 2013
   La un moment dat se punea intrebarea si problema daca Kimi Raikkonen va mai ramane la Lotus in sezonul urmator sau va pleca la alta echipa. Iata ca astazi francezul Eric Boullier, directorul celor de la Lotus, a rispit aceste intrebari anuntand ca echipa va ataca sezonul urmator cu aceeasi linie de piloti formata din finalndezul Kimi Raikkonen si francezul Romain Grosjean.

   Cred ca linia de piloti pentru 2013 va arata cam la fel ca anul acesta. Avem un contract pe doua sezoane cu Kimi, cu optiune de prelungire. 

   In primul rand trebuie sa te asiguri ca pilotii tai vor sa concureze pentru tine si asta ar trebui sa-ti raspunda la intrebare. As spune ca Kimi se simte foarte bine in cadrul acestei echipe.

   Raikkonen are, intr-adevar, cel putin matematic, sanse la titlul mondial, fiind pe locul 3 in clasament, la 45 de puncte distanta in spatele liderului Fernando Alonso, cu 6 curse ramase de disputat. Boullier admite insa ca si un loc secund la finalul sezonului ar fi un rezultat foarte bun.

   Intr-un scenariu ideal am termina pe locul secund in campionatul mondial al pilotilor. Si am merita acest lucru. Toti cei din aceasta echipa ar merita acea pozitie.