Lauda il lauda pe Alonso si merge pe mana lui la castigarea titlului

Lauda il lauda pe Alonso si merge pe mana lui la castigarea titlului
   In urma cursei din Singapore, situatia in ceea ce priveste numele viitorului campion mondial s-a lamurit destul de mult. Astfel, data fiind diferenta de puncte dintre primii sapte piloti, este greu de crezut ca altcineva in afara de Fernando Alonso si Sebastian Vettel mai poate emite pretentii la cununa cu lauri din acest an. Cu toate ca nu are monopostul cel mai rapid, printr-o constanta extraordinara, Alonso a reusit sa lase in urma piloti precum Hamilton, Webber, Raikkonen sau Button, singurul capabil sa-i mai fure titlul fiind Vettel, aflat, totusi, la 29 de puncte in spatele sau.

    Pe mana dublului campion mondial din 2005 si 2006 merge si austriacul Niki Lauda, fost pilot Ferrari si el, care spune ca, in ritmul acesta, Alonso nu are cum sa piarda.

   Va avea cele mai multe puncte. Daca va continua in rimtul in care a facut-o in ultimul timp, va fi campion mondial. Face toate mutarile corecte. Este rapid si duce monopostul pana la linia de finis. Este agresiv atunci cand trebuie. Este domnul Corect momentan.

   In ciuda faptului ca si ceilalti patru piloti amintiti mai sus pastreaza sanse matematice la titlu, Lauda spune ca, in situatia in care Alonso va da in continuare dovada de aceeasi consistenta ca si pana acum, sansele lor se vor evapora rapid.

   Teoretic si matematic da, toti cei sapte piloti sun candidati la titlu. Dar marea intrebare este daca Alonso va continua sa concureze. Daca nu va continua, atunci ceilalti vor putea ajunge in situatia in care sa recupereze. Dar de ce s-ar opri Fernando? Eu sunt de parere ca va continua sa concureze in felul in care a facut-o pana acum, si atunci lista potentialilor candidati va fi drastic redusa.