Horner spera la un model nou de alternator pentru Suzuka

Horner spera la un model nou de alternator pentru Suzuka
   Deja problema alternatorului buclucas al celor de la Renault este una binecunoscuta intregii lumi dupa ce a creat probleme foarte mari unor echipe din Formula 1. Este vorba despre Red Bull racing si Lotus, echipe ce s-au vazut nevoite sa-l piarda pe Sebastian Vettel (Red Bull), respectiv Romain Grosjean (Lotus) in timpul cursei din Valencia, si iarasi acelasi Sebastian Vettel a trebuit sa abandoneze la Monza, cu aceeasi problema. Mai mult, chiar si monopostul Renault din 2010, folosit de Pirelli pentru a testa pneuri, a fost lovit de fiabilitatea scazuta a alternatorului. 

   Pe parcursul antrenamentelor de vineri de la Singapore insa, cei de la Renault au testat o noua specificatie a alternatorului, iar sambata si duminica au folosit specificatia mai veche, cea noua fiind trimisa la verificat la fabrica producatorului francez. 

   Christian Horner spera ca noua specificatie sa poata fi analizata si sa primeasca unde verde in vedrea utilizarii noului model de alternator in cursa urmatoare din Japonia, ce se va desfasura pe 7 octombrie la Suzuka.

   Sper sa avem noul alternator pentru cursa urmatoare. Cred ca Renault trebuie sa le mai testeze pe bancul de proba pana atunci. Cred ca au descoperit care a fost problema pe care a avut-o D'Ambrosio, pentru ca ramasesera ceva indicii. Asa ca acest lucru a lasat urme in ceea ce priveste directia in care trebuie lucrat pentru a rectifica problemele.