Grosjean vrea sa fie urmasul lui Senna

Grosjean vrea sa fie urmasul lui Senna
   Pentru orice cunoscator al Formulei 1, numele Lotus este binecunoscut, echipa fiind prezenta in Formula 1 inca din 1958, sub diferite denumiri, dintre care ultima este si cea actuala, LotusF1, in locul fostei echipe de uzina Renault. Echipa a fost foarte aproape de a obtine o victorie in acest sezon de mai multe ori, atat Romain Grosjean, cat si Kimi Raikkonen, terminand, fiecare, de cate doua ori pe locul secund.

   Tocmai de aceea, francezul Romain Grosjean spune ca ar fi ceva special pentru el daca ar putea obtine prima victorie pentru Lotus de la marele Ayrton Senna incoace, brazilianul fiind pilotul care a obtinut ultimul succes pentru aceasta echipa, pe pamant american, la Detroit, in anul 1987.  

   Nu cred ca presiunea este mai mare din cauza numelui Lotus. Cred ca Formula 1 este deja plina de presiune. Daca vom castiga, va fi fantastic pentru intreg personalul fabricii, pentru ceea ce am facut inca de la inceputul anului si tot ceea ce am obtinut. Si, daca eu voi pilotul care va obtine prima victorie pentru Lotus de la Ayrton Senna incoace, ar fi un motiv in plus de fericire. Ar fi chiar o mare placere.