Button nu se gandeste inca sa-l sprijine pe Hamilton

   Jenson Button nu a mai castigat o cursa din etapa inaugurala din Australia si, cu toate ca a inceput bine, a mers din ce in ce mai slab, situandu-se la aceasta ora pe locul 7 in clasamentul general al pilotilor, la 88 de puncte in spatele liderului Fernando Alonso.

   Cu toate acestea, avand in vedere ca mai sunt 9 curse de disputat si 225 de puncte in joc, Button sustine ca inca este in joc pentru titlul mondial. Insa, in momentul in care nu va mai avea nici o sansa, ar fi dispus sa il ajute pe coechipierul sau, Lewis Hamilton, care este la 47 de puncte in psatele lui Alonso, sa castige campionatul mondial.
   Daca sunt in fruntea unei curse, atunci vreau sa castig acea cursa, asta fac de obicei pilotii. La McLaren nu exista un pilot principal si unul secundar. Nu mi se va cere sa fac nimic, dar daca va veni un timp pe parcursul campionatului cand nu voi putea sa castig, atunci in mod sigur imi voi ajuta coechipierul. Dar mai e mult pana la final si mult pana voi simti astfel.

   Nu ma gandesc la castigarea campionatului mondial, pentru ca mai e mult pana acolo. Fernando insa se va gandi, si numai el. Ceilalti trebuie sa se gandeasca la victorii. 

   Vreau sa ma bucur de curse si sa lupt pentru primele pozitii. Sunt destul de in urma fata de al doilea grup, dar aceasta diferenta se poate recupera destul de usor. Avansul lui Fernando insa este urias. Are 40 de puncte in fata oricui. Chiar daca termina pe locul 5 in fiecare cursa, tot va fi la limita. Trebuie sa abandoneze cel putin o data, dar totusi ceilalti isi vor lua puncte unii altora, sunt prea multi piloti care se bat pentru vicotrii.