Obiectivul Ferrari - cel mai rapid monopost de pe grila

   Cu toate ca Fernando Alonso a castigat a treia cursa consecutiva wekendul trecut pe circuitul german de la Hockenheim, cei de la Ferrari nu sunt multumiti pe deplin. Astfel, Stefano Domenicali a declarat ca, desi se bucura sa vada ca fanii sunt fericiti datorita rezultatului din ultima cursa, nimeni de la Maranello nu-si face iluzii.
obiectivul Ferrari-cel mai rapid monopost de pe grila  Faptul ca suntem in fruntea clasamentului pilotilor prin Fernando Alonso nu ne face sa credem ca totul este in regula, ba dimpotriva. Red Bull au fost intotdeauna puternici la Budapesta in ultimii ani iar McLaren au aratat in Germania ca au revenit la forma de top dupa o prestatie neconvingatoare in cursa din Anglia.

  Apoi mai sunt si cei e la Mercedes, ca si cei de la Lotus si alte echipe, cum ar fi Williams si Sauber care au demonstrat ca,in anumite circumstante, pot lupta pentru podium. In mod clar, concurenta este pe cat de numeroasa, pe atat de puternica.

   Dupa cursa de la Budapesta urmeaza doua curse foarte dure, la Spa si la Monza, unde trebuie sa aratam ca suntem competitivi si pe circuitele rapide. Performanta monopostului F2012 s-a imbunatatit fata de startul sezonului, dar, pana nu vom avea cel mai rapid monopost de pe grila, nu putem fi multumiti.