Schumi spera la victorie in cursa de maine

Schumi spera la victorie
   Germanul Michael Schumacher a avut un weekend bun pana acum, iar calificarile de astazi au incununat performanetele sale bune din antrenamente. Cu toate ca a terminat pe locul 5, Schumi va pleca de pe pozitia a patra, datorita penalizarii pe care Paul Di Resta a incasat-o pentru schimbarea cutiei de viteze. Schumacher a avut insa o sesiune de calificari foarte buna, spre deosebire de alte dati nefiind pus sub presiune in nici una dintre cele trei secvente.

   Cred ca putem sa fim multumiti cu performanta noastra din calificari intrucat am fost constanti tot weekendul. Monopostul nostru in mod clar pare potrivit pentru acest circuit fata de cursele anterioare, dar am avut cateva impotmoliri pe timpul antrenamentelor.

   Baietii nostri de la fabrica si de aici au facut o treaba foarte buna in rezolvarea problemelor noastre si ii felicit pentru asta. O tinta realista pentru cursa de maine ar fi obtinerea unui numar mare de puncte. Faptul ca voi lua startul de locul 4 este un alt mic lucru pozitiv, deoarece aici numerele pare de pe grila sunt, probabil, cele mai bune pozitii de start.

   Trebuie sa vedem cum va decurge ziua de maine pentru ca nu suntem cu mult in urma. Dar s-ar putea sa fie destul de mult incat sa nu putem sa avem sanse in fata celor de la McLaren. Daca luam in considerare performantele din calificari si le suprapunem cursei, nu este complet corect. Ramane de vazut maine.