Mercedes detine secretul transferurilor in Formula 1

Mercedes detine secretul transferurilor in Formula 1
   La inceputul acestei luni, speculatiile privind plecarea lui Hamilton au cunoscut o noua turnura, pe fir aparand varianta Mercedes. Conform zvonurilor, Schumacher ar fi urmat sa plece la finele sezonului, iar locul sau ar fi urmat sa fie luat de Hamilton. Cu toate acestea, nimeni nu a negat, dar nici nu a confirmat aceste zvonuri pana acum, nici Hamilton, nici McLaren si, mai nou, nici Mercedes, prin vocea directorului principal Ross Brawn, nu o face.

   Orice echipa cu ambitii mari se uita la pilotii de top, iar noi suntem o echipa ambitioasa, dar cred ca sunt si foarte multe speculatii. Vom avea cateva lucruri de spus in saptamanile urmatoare, in lunile urmatoare, iar apoi totul va deveni clar. Lewis este un pilot foarte bun. 

   Nici in privinta viitorului lui Schumacher Ross Brawn nu a dat prea multe detalii, pastrand in continuare secretul.

   Mi-e teama ca inca este in discutie. Nu pot comenta foarte mult pe acest subiect, dar Michael fost de foarte mare folos pentru echipa. Ne-a facut, intr-adevar, sa progresam. Cred ca Michael contribuie foarte mult la dezvoltarea echipei, asa ca decizia lui de a continua sau nu este una grea. Evident este foarte implicat in luarea acestei decizii, iar discutiile sunt in derulare in acest moment.