Kovalainen ar reveni la McLaren


   In ultimele curse, ca de fapt pe tot parcursul acestui sezon, japonezul Kamui Kobayashi nu a fost pilotul pe care Sauber si-l dorea, acel lider care sa stranga echipa in jurul sau. Din contra, a fost dominat de mai tanarul sau coechipier, e drept, mai tanar cu un an doar, Sergio Perez.

Kovalainen ar reveni la McLaren   Drept urmare, zvonurile privind inlocuirea lui au aparut imediat, si unul dintre aceste zvonuri il dadeau la Sauber din sezonul 2013 al Formulei 1 pe Heikki Kovalainen, care este pretuit foarte mult de Peter Sauber, fiind in fruntea listei elvetianului. Numai ca finlandezul sustine ca acestea nu sunt decat zvonuri.

   Tot ce pot spune e ca toate acestea nu sunt decat zvonuri. Sauber par a fi foarte puternici anul acesta. Pentru mine, mutarea la McLaren a fost un vis devenit realitate. Sunt o echipa mare, dar la fel si Ferrari. Fernando se descurca de minune iar Massa este intr-o forma din ce in ce mai in buna. O echipa fruntasa, fara indoiala, a spus acesta intrebat despre o mutare la Ferrari.

   Cat despre o eventuala revenire la McLaren, Kovalainen spune ca ar o optiune in orice moment:
Sunt o echipa foarte buna, nu spune decat lucruri bune despre McLaren, cu toate ca experienta mea in cadrul echipei a avut parti bune si parti rele. Dar, daca pe viitor as avea oportunitatea sa ma intorc la McLaren, as face-o, in ciuda trecutului, n-am nici o problema cu ce a fost. Sunt o echipa mare si inca tin legatura cu multi baieti de acolo. De exemplu, am o relatie foarte buna cu Martin Whitmarsh. La acea data, pur si simplu nu ne-am potrivit, dar au fost anumite motive. De atunci insa, s-au schimbat multe.