Ross Brawn spune ca updateurile aduse de Mercedes functioneaza!

Ross Brawn spune ca updateurile aduse de Mercedes functioneaza!
   Pentru echipa Mercedes, calificarile de la Suzuka au fost un dezastru: Michael Schumacher a terminat pe locul 13 dar, datorita penalizarii de 10 pozitii incasate pentru accidentul cu Vergne din Singapore, va pleca penultimul, in timp ce Nico Rosberg s-a clasat pe locul 15. Cu toate acestea, Ross Brawn spune ca echipa a facut progrese in ceea ce priveste noua evacuare, cu toate ca mai au de lucru.

   Evacuarea da rezultatele pe le asteptam, nu suntem insa in cel mai competitiv punct al nostru aici. Mai sunt niste optimizari pe care le putem face. Acest tip de circuit este identic celui din Barcelona si unui sau doua circuite unde ne-am chinuit, nereusind sa fim atat de competitivi pe cat ne-am dorit.

   Nico Rosberg va pleca de pe locul 13, datorita penalizarilor lui Schumacher si Nico Hulkenberg, si germanul spune ca progresele echipei sale au fost eclipsate de cele facute de celelalte echipe.

   Desigur, nu sunt entuziasmat si fericit cu locul in care suntem in acest moment. Dar, daca ma gandesc mai bine, updateurile noastre au functionat si au dus la o imbunatatire a performantei monopostului (N.A. nu prea se cunoaste aceasta imbunatatire, atunci cand termini pe 13, respectiv 15!!!). Nu a fost cazul in ceea ce priveste pozitiile de pe grila si se pare ca altii progreseaza de asemenea si au facut o treaba foarte buna in ceea ce priveste dezvoltarile asa ca nu am putut recupera diferenta si nu am reusit decat sa egalam ritmul lor de dezvoltare.

   Avem si alte updateuri in urmatoarele saptamani in Coreea si in cursele ce urmeaza. Este un urcus greu pentru noi sa intelegem unde am gresit, dar intelegm foarte multe. Sunt optimist ca urmatoarele curse vor reprezenta un progres. Stim care ne sunt slabiciunile si le putem imbunatati luna viitoare, mai ales daca ne uitam catre sezonul urmator.