Barrichello da vina pe pilotii Williams pentru pozitia echipei din clasament

Barrichello da vina pe pilotii Williams pentru pozitia echipei din clasament
   Fostul pilot brazilian de Formula 1 Rubens Barrichello, inlocuit anul trecut la Williams de catre compatriotul sau Bruno Senna, spune ca, desi mnonopostul de anul acesta este mult imbunatatit fata de cel din sezoanele trecute, din cauza pilotilor, echipa nu se afla mai sus in clasamente. Intrebat cum s-ar fi descurcat el in actualul monopost, brazilianul a evitat sa dea un raspuns.

   Nu pot spune acest lucru pentru ca nu pilotez monopostul si nu pot sti ce ar fi fost sau ce n-ar fi fost cu mine la volan. Dar adevarul este ca monopostul s-a dovedit  a fi foarte competitiv. Williams a facut o treaba buna, punand monopostul cu mult mai in fata pe grila fata de unde erau anul trecut. 

   Este pacat deoarece cred ca ar fi trebuit sa aiba cel putin dublul numarului de puncte pe care le au in acest moment. Acest lucru nu s-a intamplat insa din cauza lipsei de experienta a pilotilor, care sunt rapizi, dar nu stiu cum sa profite de sansele pe care le au datorita echipamentului pus la dispozitie.

   In acest sezon, Williams a reusit chiar si o victorie, prin venezueleanul Pastor Maldonado, in Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona, in timp ce rezultatul cel mai bun al lui Bruno Senna a fost un loc 6. In clasamentul constructorilor insa, echipa se afla pe locul 8, avand 54 de puncte dupa 14 curse.