Raikkonen se astepta la o lupta stransa la varf

Raikkonen se asteapta la o lupta stransa la varf
   Cu toate ca doua echipe, Ferrari si McLaren, dintre cele se bat pentru titlu au fost primele in clasament, au lipsit insa alte doua echipe importante: Red Bull si Lotus. Pilotii acestor echipe au avut rezultate modeste, Kimi Raikkonen, sau chiar foarte slabe, Sebastian Vettel. Cu toate acestea, Raikkonen spune ca va fi o lupta dura pentru victorie si este de acord ca monopostul sau nu este cel mai rapid.

   Cu siguranta nu suntem cei mai rapizi. Nu ne asteptam sa fim cei mai rapizi si cred ca dupa ultima cursa, treburile sunt mai complicate. Nu a fost o zi de vineri prea rea, dar va fi greu sa fim in frunte in calificari.

   Trebuie sa facem tot ceea ce putem totusi, asa ca eu cred ca ierarhia la varf va fi foarte apropiata.  Nu sunt prea multe curbe, asa nu va fi o diferentamare intre monoposturi. Va fi foarte stransa lupta cred, dar vom vedea maine in calificari. Nu este usor sa reusesti din primul tur un timp bun. Daca faci un singur tur nu poti reusi sa faci cel mai rapid tur din sesiune pentru ca nu poti beneficia de avantajul KERS-ului pe linia dreapta, si daca ratezi in primul tur, trebuie sa faci inca unul si sa nu mai folosesti KERS.