Monza a fost modificat, vor fi doua zone DRS, iar Button este plin de incredere

Monza a fost modificat, vor fi doua zone DRS, iar Button este plin de incredere
   Cu toate ca in acest sezon s-a renuntat la folosirea a doua zone DRS pe circuitele de Formula 1, iata ca FIA a decis, totusi, sa pastreze la Monza, ca si anul trecut, doua zone DRS. Este primul circuit din calendarul 2012 ce beneficiaza de aceasta oportunitate. Astfel, primul punct de detectie va fi inainte de Parabolica, activarea sistemului DRS urmand sa se faca pe linia de start-sosire, in timp ce a doua zona de detectie va fi inainte de intrarea in virajul Lesmo 2, dupa care pilotii vor putea activa sistemul incepand din Curva del Serraglio si pana in virajul Ascari.


Monza a fost modificat, vor fi doua zone DRS, iar Button este plin de incredere
   Dupa ce anul trecut Vitantonio Liuzzi a provocat un accident soldat cu numeroase abandonuri in primul viraj al circuitului de la Monza, organizatorii au decis sa ia masuri pentru evitarea unor astfel de evenimente pe viitor. Astfel, pentru cursa de anul acesta, zidul de pe partea dreapta a liniei de start a fost adus mai aproape de marginea pistei si un nou post de control pentru comisarii de traseu a fost instalat la 150 de metri inaintea primului viraj. De asemenea, a fost pus un nou strat de asfalt de la iesirea din virajul Ascari si pana la iesirea din Parabolica, iar zidul de protectie de la boxe a fost renovat.

Monza a fost modificat, vor fi doua zone DRS, iar Button este plin de incredere   Dupa ce castigat Marele Premiu al Belgiei, reintrand, totodata, in lupta pentru titlul mondial al pilotilor, Jenson Button spune ca este plin de incredere si ca poate castiga si Marele Premiu al Italiei de la Monza de duminica . 

   Merg la Monza absolut foarte motivat dupa un rezultat fantastic la Spa. A fost weekendul perfect pentru mine, nu numai ca m-a aruncat din nou in lupta pentru titlul mondial, dar mi-a aratat ca avem un monopost cu care, cu siguranta, putem lupta pentru titlul mondial la constructori. Va fi minunat sa revin la volanul monopostului asa de repede dupa victoria obtinuta, a spus britanicul.