Kimi poate lupta pentru titlu, crede Boullier

Kimi poate lupta pentru titlu, crede Boullier
   Revenirea finlandezului Kimi Raikkonen in Formula 1 in acest sezon a fost una plina de succes, acesta terminand pe podium de mai multe ori si fiind foarte aproape de a obtine o victorie in alte cateva randuri. In Belgia, multa lume il vedea obtinand primul sau succes, insa, intr-un final, nu a fost sa fie, Jenson Button dominand autoritar cursa belgiana. Cu toate acestea, Eric Boullier, seful Lotus F1, este optimist in ceea ce priveste sansele finlandezului la cucerirea titlului mondial.

   Sunt convins, in sinea mea, ca poate lupta in mod cert pentru titlul mondial. Depinde de noi sa ii punem la dispozitie un monopost bun si sa nu ratam nici o oportunitate, dar Kimi nu prea rateaza. Daca termina in fiecare weekend pe podium, atunci va fi in stare sa lupte pentru castigarea campionatului mondial. Are trei curse terminate pe podium din ultimele patru si, chiar daca nu are la dispozitie cel mai bun monopost, tot este acolo, la bataie.

Kimi poate lupta pentru titlu, crede Boullier   De asemenea, Boullier crede ca Raikkonen a facut ce a fost omeneste posibil in Belgia pentru a castiga, insa nu a putut fi, intr-un final, la inaltimea ritmului de cursa al lui Jenson Button. Cea mai spectaculoasa secventa ramane, de departe, depasirea senzationala pe care finlandezul a efectuat-o asupra lui Michael Schumacher, chiar la intrarea in celebrul viraj Eau Rouge.

   Cred ca ati apreciat aceasta depasire, deoarece lupta cu Michael a fost nemaipomenita. A fost foarte calculat, si nu a ratat nici o oportunitate.