Hamilton neaga zvonurile care il dadeau plecat la Mercedes AMG

Hamilton neaga zvonurile care il dadeau plecat la Mercedes AMG   In ultimele zile s-a speculat mult pe seama faptului ca Lewis Hamilton ar fi semnat deja un acord incepand cu sezonul 2013, cu echipa de uzina Mercedes, urmand sa-i ia locul lui Michael Schumacher. Speculatiile au fost alimentate de faptul ca Hamilton inca nu a semnat prelungirea contractului, iar Schumacher nu a avut rezultate bune de la revenirea sa in Marele Circ. Mai mult, chiar Eddie Jordan a declarat in ultimele zile ca este sigur ca Lewis Hamilton va pleca la Mercedes AMG din sezonul urmator.

   Iata insa ca aceste speculatii au fost infirmate chiar de catre Hamilton, care a spus ca nu stie unde va concura sezonul urmator, si ca prioritatea sa este sa fie la o echipa cu un monopost capabil sa lupte pentru victorii.

   Vreau sa castig. Intotdeauna vrei sa castigi in fiecare an in care esti in competitie, acesta este scopul nostru, al pilotilor, si al unei echipe de Formula 1. Trebuie doar sa fii la locul potrivit. Momentan pilotez pentru McLaren, am castigat ultimele doua curse si speram sa ne astepte un alt weekend bun la Monza. Trebuie sa ne concentram asupra acestui lucru.

   Referitor la decizia sa cu privire la echipa pentru care va concura din sezonul viitor, Hamilton a spus ca nu este presat de timp sa se decida.

   Nu am un termen in care trebuie sa ma hotarasc, dar, desigur, ar fi bine sa fie inaintea sezonului viitor. Sunt intr-o postura foarte buna. Trebuie sa ma concentrez pe pregatirea urmatoarelor curse, mai este mult pana la sfarsitul sezonului. Jenson si cu mine am demonstrat in cursa anterioara ca avem o echipa si un monopost cu potential, asa ca trebuie sa ma concentrez, in mod special, pe acest lucru.