Bianchi cel mai rapid si in a doua zi de teste din Franta

Bianchi cel mai rapid si in a doua zi de teste din Franta
   Francezul Jules Binachi s-a dovedit cel mai rapid si in cea de-a doua zi a testelor pentru tinerii piloti desfasurate la Magny-Cours, de aceasta data insa alergand pentru echipa Force India. Echipa indiana l-a evaluat pe Bianchi ca posibil pilot titular pentru anul urmator, francezul parcurgand 117 tururi si reusind sa opreasca cronometrul la 1.16.467, timpul sau fiind cu doar 0,2 secunde mai slab decat timpul de pole position realizat in 2008 de Kimi Raikkonen, ultimul an in care Formula 1 s-a aflat la Magny-Cours.

   Pe locul secund s-a clasat Sam Bird la volanul monopostului W03 echipat cu evacuarea bazata pe efectul Coanda, britanicul avand chiar posibilitatea sa ii vorbeasca septuplului campion mondial Michael Schumacher despre updateurile aduse monopostului, germanul asistand chiar la teste in timpul diminetii.  Cel mai bun timp al britanicului la capatul celor 125 de tururi a fost 1.17.482, cu o secunda mai slab cel al lui Bianchi. 

   Ultimul dintre cei trei tineri piloti a fost inlocuitorul lui Jules Bianchi la Ferrari, Davide Rigone, care a realizat insa si numarul cel mai mare de tururi, 163, timpul sau cel mai bun fiind 1.17.925. Rigon a efectuat teste aerodinamice cu monopostul Ferrari, testand mai multe configuratii ale aripii fata.

   Maine va fi ultima zi de teste de la Magny-Cours, in actiune urmand sa fie aceiasi Davide Rigon pentru Ferrari si Sam Bird pentru Mercedes, in timp ce singura modificare in privinta pilotului vine din partea echipei Force India, care il va pune la volanul monopostului pe Rodolfo Gonzalez.