Alonso: Trebuie sa vina un pilot care respecta Ferrari!

Alonso: Trebuie sa vina un pilot care respecta Ferrari!
   Viitorul lui Massa la Ferrari este inca incert, speculatiile sunt in toi iar Fernando Alonso, coechipierul acestuia, se pare ca intareste convingerile conform carora brazilianul nu va mai ramane la Ferrari pentru inca un sezon, transmitand insa, in acelasi timp, si un mesaj catre viitorul sau coechipier, oricare ar fi el.

   Lucrez cu Felipe de trei ani si avem o relatie foarte buna. Daca echipa decide sa il inlocuiasca, cel care va veni trebuie sa fie mai bun. Am vazut scriindu-se despre o multime de nume, si nu stiu daca au fost scrise cu capul sau cu inima. Cu atatea nume pe care le auzi, comparand ce a realizat Felipe in Formula 1 si cu ce au facut aceste nume mici...

   Cred ca trebuie sa respectam decizia pe care o va lua echipa. In opinia mea, trebuie sa vina un pilot care respecta Ferrari, traditia conform careia aici se lucreaza pentru echipa, pentru monoposturile rosii, si aceasta este prioritatea numarul 1.

   Intre timp, Felipe Massa incearca din rasputeri sa obtina cele mai bune rezultate posibile, constient ca numai acestea ii vor putea aduce o mult asteptata prelungire a contractului.

   Trebuie sa continui, sa incerc sa obtin rezultate bune, sa fac tot ceea ce pot la volan, sa imi iasa toate. Asta incerc sa fac mereu si asta este cel mai important lucru pentru mine. Contractul meu nu este inca semnat, dar astept cu nerabdare sa-l semnez.  

   N.A. In opinia noastra, mesajul transmis printre randuri de catre Fernando Alonso este clar, si anume ca viitorul sau coechipier trebuie sa accepte clar ca va fi numarul 2, ca va trebuie sa "lucreze pentru echipa".