Schumacher nu regreta revenirea in Formula 1

Schumacher nu regreta revenirea in Formula 1
   Criticat de multi, adorat de si mai multi, septuplul campion mondial Michael Schumacher va lua saptamana viitoare, cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, al 300-lea start din cariera sa in Formula 1. Dar si acest start este pus sub semnul intrebarii de cei mai critici: se pare ca este, de fapt, al 299-lea,deoarece, in 1996, in Marele Premiu al Frantei de la Magny-Cours, motorul Ferrari al monopostului germanului a cedat pe parcursul turului de formare, iar Michael nu a mai luat practic startul.

   Insa, dincolo de orice polemici, raman cifrele care vorbesc pentru multiplul campion mondial. Si, cu toate ca acestea nu arata prea bine dupa revenirea acestuia din 2010, Schumacher spune ca nu regreta decizia luata nici un moment.

   Unde te opresti? Si cand? Este interesenat ca totul se intampla pentru prima data la Spa: prima victorie, primul titlu, dar si situatii controversate. Pana acum, nu am regretat revenirea mea nici macar o secunda, au fost o multime de momente frumoase,chiar daca, pentru cei din exterior, nu a parut asa.

   Anul acesta, nu este cazul sa vorbim despre castigarea campionatului. Unde ma va purta drumul in sezonul viitor, vom vedea, nu este inca nimic clar. Dar sper ca in acest sezon sa pot avea una sau doua curse senzationale. Poate vom mai avea o cursa desfasurata pe ploaie?